פשטידת קישואים דלת קלוריות
קילו וחצי קישואים
1 תפו"א בינוני
1 בצל מגורד
4 ביצים
1 כף אבקת מרק פטריות
2 כפות קוואקר
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- לגרד במג'ימיקס (דיסקית חורים) את הקישואים עם הקליפה, הבצל ותפו"א. לסחוט היטב ולסנן!
- לאדות מעט את הקישואים והבצל (רצוי לטגן במעט שמן, לריכוך מספר דקות.)
- להקציף את החלבונים לקצף חזק ולהוסיף רק 2 חלמונים. (כאשר העיסה מתקררת.)
- להבליע בתערובת הקישואים את הביצים.
- להוסיף את יתר המצרכים.
- לשמן תבנית מלבנית/ פיירקס עגולה, לפזר 1 כף פירורי לחם (לספיגת נוזלים), לצקת את התערובת, ומעליה לשים מעט שומשום.
- לאפות בחום בינוני כ-35-40 דקות או עד שמשחים.