פשטידת קישואים דלת קלוריות

פשטידת קישואים דלת קלוריות

קילו וחצי קישואים

1 תפו"א בינוני

1 בצל מגורד

4 ביצים

1 כף אבקת מרק פטריות

2 כפות קוואקר

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. לגרד במג'ימיקס (דיסקית חורים) את הקישואים עם הקליפה, הבצל ותפו"א. לסחוט היטב ולסנן!
  2. לאדות מעט את הקישואים והבצל (רצוי לטגן במעט שמן, לריכוך מספר דקות.)
  3. להקציף את החלבונים לקצף חזק ולהוסיף רק 2 חלמונים. (כאשר העיסה מתקררת.)
  4. להבליע בתערובת הקישואים את הביצים.
  5. להוסיף את יתר המצרכים.
  6. לשמן תבנית מלבנית/ פיירקס עגולה, לפזר 1 כף פירורי לחם (לספיגת נוזלים), לצקת את התערובת, ומעליה לשים מעט שומשום.
  7. לאפות בחום בינוני כ-35-40 דקות או עד שמשחים.

ליצירת קשר:

אם יש לך שאלות, לבטים, בעיות או שאת זקוקה לעידוד,
מלאי את הפרטים ואשוב אלייך בהקדם.